někdy toužím
někdy toužím po jediném nadechnutí
a v něm vše vyslovit
všechnu tu něhu darovat zemi
zpět
a poděkovat
že směla jsem tu žít
někdy toužím po jediném okamžiku
naplněném vším
čím život dovolil mi být
někdy toužím po jediném obejmutí
a v něm pocítit tvé paže
jako kdysi kdy jsme byly ještě dětmi
a ty...byls naším nekonečným snem...
Přečteno 410x
Tipy 25
Poslední tipující: jitoush, darksoul, Amonasr, Jort, enigman, Nikita44, Frr, bogen, Philogyny1, jitka.svobodova, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)