Naplnění
Život dává rány
Bez ohledu na to,
jak moc bolí
Vnímání realitní pravdy.
Spát je jako útlum myšlení
A svobodné žití.
Usínat, snít, chápat
A mít.
Neustálý pocit,
Že nemáte domov.
Hledám to místo, kde složit hlavu.
Chci náruč, možná i plnou bílých růží
Chci skládat básně už jen o jediném muži.
Probouzet se na stejném místě
Plakat, při výjimečné hudbě.
Chci konečně
naplnění.
Přečteno 428x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Akyš
Komentáře (0)