Dívčino srdce mému srdci vyká
plameny tančí, pálí, ale nespálí
časovaný budík v uších tiká
V očích pročítám splašenými řádky
řádky utopených, křičících a vyvolených
Na rtech stopa pouště
bez známky deště a co ještě?
V očích neuhašená žízeň
žízeň moře, které nešumí
vysychá a žadoní o naplnění
Koryta řek téměř bez proudu
řeka lásky u pramene utichá
řeku štěstí přehradil spadlý most
řeku zdraví zneuctil jed
Ve vlasech povadl Vám luční květ
když jste zanevřela na tento svět
Já umím číst ve vašich očích
slečno, přede mnou nic neskryjete
Váš krásný úsměv ve tváři
v očích třpytivý lesk
rozplesané srdce samou radostí
To je zaručený lék!
https://www.youtube.com/watch?v=_a1564XMWDk
....Kubi.....pěkně si to podal....ta slečna,kdyby to slyšela,jistě by
roztála.....a už by nebyla stopa pouště na rtech....Ji./úsměv/
11.01.2018 21:51:32 | jitoush
To psaní je mi milé
jako by z dálky času zaznělo
a tak jen čistě nahodile jsem koukla na věk Tvůj
a byla přikvapena, že mladý muž
píše recept svůj...
10.01.2018 07:10:50 | JSJ