Unavené šťastie
Kráčam nad svetlom faklí
noc stvorená do zaklínania
choroby sa do mňa vsiakli
srdce ťažko rania.
Hľadám zmes bylín liečivých
k nim ma osudné kroky zas vedú,
na každý výdych, každý vzdych
protiliek na pohár jedu.
Kráčam po okraji prepaste
sám proti sebe, proti hnevu
a unavené šťastie
ma núti do úsmevu.
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, Jana Wagi
Komentáře (1)
Komentujících (1)