Ja a ty
našli sme sa stratení
vietor fúka, slnko svieti
už nie sme zranení
stromy tancujú
tešia sa
možno preto sa klaňajú
oblohe nad nami
mrholí
mrholí a my sme neboli
pripravení na to všetko pred nami
prvým tancom v daždi,
prvým bozkom sme odštartovali
pár nádherných rokov
za ktoré ďakujem
ďakujem ti
aj keď sme rozdielnym smerom šli
a z páru stali sa jedinci
ty stále rovnakým darom si
pretože dnes verím
ešte viac ako nikdy predtým
že všetko svoj význam má
nikdy nezapadne do zabudnutia tma
ale stojím na strane svetla
bol som šťastný pred tým, budem znova
len sa pýtam hviezd
ktorých kvôli mrakom nevidieť
nemusia odpovedať
len dúfam že počúvajú
je možné, je možné sa znova zamilovať?
Určitě je to možné a bude to zase tak krásné. I když úplně jiné...
Davi, zeptej se hvězd a ty nelžou a napoví :-)Přeji Ti hodně štěstí a veľa Lásky :-)..ST..
13.02.2020 22:37:47 | Jaruška
...každé poznání,byť bolavé,člověka opět popostrčí kousek dál,něco
se zahojí a pak uzraje čas...a jsme připraveni....a pocítíme li důvěru,tak
se zase otevřou ta správná dvířka a vstoupí právě to,po čem tak prahneme,jsme li otevření.......Ji.
13.02.2020 21:35:37 | jitoush
Kořeny, kořeny, kořeny...
12.02.2020 09:00:14 | šerý
Možno za to môže deficit spánku, možno mi niekto stojí na kábli ale.. ako Ste to mysleli? :D
14.02.2020 22:10:23 | Dávid
Krásná, určitě je to možné a moc ti i přeji lásku. ^ST^ ;-)
11.02.2020 23:22:11 | jenommarie