dnes již znáš celou pravdu světa
srdce máš láskou přeplněné
myšlenky ke dnu klesají
jako balvany nepotřebné
kdykoli procházím oním místem
soumrak mlčení mne ovane
vím že patří tobě a také mně
zde setkaly se duše spřízněné
.....při takovém to setkání se to vůkol "rozlije"....a koupat se v tom,
to léčí......Ji./úsměv/
14.12.2020 21:52:23 | jitoush
Vnímat polibek vánku ticha a myšlenky ponechat hluboko, takové spříznění je srdci vzácným.
12.12.2020 08:08:40 | Vivien
Vzpomínky jsou hustým kořáním, i když někdy bolestí napadené. Když laskavce, rád si v srdci uchováš. Když svízele, tak k mrvě a chlévu patří. Taková rčení, ať se bratří.
Rád jsem si pospíšil*
11.12.2020 23:31:04 | šerý
Mají moc ta míSTa už napořád;) .
Zdeničko pěkný Adventní víkend TI přeji a krásná báseň.*
11.12.2020 21:32:09 | jenommarie