Padli
padli oblaky
padli oblaky
na nás
milujem ten pocit
čas v opojení
tvojho dychu
padli oblaky
možno sila zvyku
ale ja verím
že skúšajú stále
niečo nové
padli na nás
objali nás
prebrali nás
vidíme sa
ty mňa a
ja zas teba
padli oblaky
oblaky z neba
padli na nás
aby otvorili oči
doposiaľ zavreté
milujem ten pocit
keď zrazu vyprchajú
ako odviate
vetrom chvíle stresu
keď ma tvoje objatie
do toho šťastia zavedie
opäť
to je hezký Dávid...a hezký úterý...m
19.01.2021 09:27:44 | mapato
Ďakujem :) mapato, odpisujem o niekoľko dní neskôr, dlhšie som tu netrávil čas a aj keď som sa možno niekedy prihlásil, tak som za krátku chvíľu musel znova odísť :D boli to bláznivé ale zaujímavé a pekné dni.. no každopádne.. ja ti tiež želám krásny utorok :) zhodou okolností odpisujem v rovnaký deň... len iný dátum :D
26.01.2021 14:12:58 | Dávid
Do oblak padám jak do peřin,
když tvoří je tvůj stín...
Krásný advent Davi :)
18.12.2020 13:49:59 | Emily Říhová