ide to
ako štvorkou v aute
do strmého kopca
toto je nový druh smútku
niečo nepoznané
/alebo dávno zabudnuté/
veľký voz
začína presne za mojim oknom
vykročím k nemu
na miesta
kde ma tvoje meno
už nebude
bolieť
.
.
Asi si to děláme samy částečně. Ale ta bolest, kterou procházíš, zároveň dává vzniknout věcem, jako je tohle. A když už nic tak aspoň za tohle to sakra stojí.
13.10.2021 23:54:57 | odnikud
máš to syrové a tak velmi uvěřitelné
Líbíš se mi a to jsem Tě ještě neviděl ach
Marty kudláček
07.03.2021 21:00:07 | kudlankaW