Básně jsou tiché milenky
hlazení glazé rukavic
lahodný nápoj do sklenky
světlo i závan vonných svic
Básně jsou vzácné milenky
toužebné shůry zjevení
záchranné lano z propasti
všechno mé co chci, když není
Básně jsou drahé milenky
do mozku výplach očistný
žeton od fitek po šenky
před strachem ventil pojistný
Básně jsou nahé milenky
osuška na víc použití
palubní lístek do slasti
opojný návod k dožití
Milenky nazvat básněmi
a nebo básně milenkami
závěr udělat si můžem sami
v noci pod hvězdami
12.01.2023 12:05:13 | Lioness
Pravdu díš.
A hvězdy ať nejsou umělé a noc nechť je jen příjemně nastavovaná.
16.03.2023 02:14:08 | Špáďa
...a ty, neodmyslitelně k nim patřící milovník...moc hezká Špáďo.:)
12.01.2023 06:49:37 | Dreamy
Milovník básní v dobré víře
a všeho jiného v střídmé míře
Děkuji za milý komentář, Dreamy!
13.01.2023 07:51:42 | Špáďa