Život je balet, tanec, šarm a umění ..
I v šeru umí svitit o sto šest !!!
Když temno strachu zkouší tíseň vést
jen změnou úhlu pohledu se rázem promění
ty tvary neurčité na konkrétní tvář..
A může milá být i neškodná jak dech...
Tak proto s úsudky už nikdy žádný spěch!
Navždy je kolem každého ta osobitá zář...
**
Pluj tedy ozářena vlastním plamenem
a okouzlena vším , co uvidíš
lotosy rozkvetou a dokáží tak všem
že doba zázraků je stále blíž a blíž ..
Pomocí úhloměru
a tužky
pohled na svět mění
měsíc v úplňku
po setmění
prozáří i to
co duši bolí
Krásné, jako vždy, šuměnko :) *
15.11.2024 18:59:35 | Gaspi03
U tebe se rodí úsměv...
a hřeje pohled na svět...
tvé básně, to jsou květy, jimiž radost rozdáváš*
15.11.2024 18:00:50 | cappuccinogirl
Život je někdy tanec mezi vejci. Člověk se pořád dívá pod nohy a žádné tváře si ani nevšimne. Po tanci pak ví, že to byla blbost...
15.11.2024 11:25:18 | Jan Kacíř
To mi budeš muset vysvětlit :)*
Tady se nějak v tom jinotaji nechytám, jak bych asi měla a uniká mi podstata moudra..
Občas jsem Úplná blběna (dnes to svádím na ÚPLNĚK)
15.11.2024 11:55:43 | šuměnka
Není jinotaj jako jinotaj,
šuměnko,
i chytří lidé občas blekotaj
malinko...
a ostatní...
běžně.
15.11.2024 18:27:30 | Ž.l.u.ť.á.k.