Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 3 záznamů. Zobrazuji 1-3.

hluk Publikoval(a): ssomary | Povídky » Ostatní

Mnoho pravopisných chyb, které kazí dojem. Zvláštní námět, s náznakem psychologie. Víš, ve třinácti si možná bereš velká sousta...

21.07.2008 22:46:00 | Arilinreagovat

Josh Publikoval(a): ssomary | Povídky » Ostatní

Možná kdyby ses k tomuto námětu vrátila za pár let, napsala bys krásnou povídku. Námět je v celku zajímavý, ale jde poznat, že ještě v podstatě hledáš sebe samu a snažíš se pochopit smysl světa. V textu je dost pravopisných chyb a velkých nesrovnalostí, chtělo by to několik úprav. Ale to beru z ohledu sedmnáctileté holky. Při pohledu na třináctku musím uznat, že je to chvályhodné.
Jen tak dál. Piš, piš, piš, časem pochopíš, o čem mluvim.

21.07.2008 22:45:00 | Arilinreagovat

Josh Publikoval(a): ssomary | Povídky » Ostatní

Nevim čím začít..promiň, ale musim ti to napsat..máš tam ,v jedný části, dost překlepů. Zkus je opravit špatně se to čte. Ale to jen tak technicky. Jinak je to povídka hrozně zvláštní. Trošičku na mě působí stylem ,jak to dopadne když budeme zlobit, ale to rozhodně neodsuzuju.
Trošku mi přijde nedotažený, že začátek je hodně reálný a pak se to přesune tak trochu někam jinam. I když je to zajímavý.
Tenhle muj komentář si hlavně nevylož tak, že to neni dobrý, je to fantastický. Moc ti za to děkuju. Mam ráda když mě příběh osloví a prostředí vlaku a nevnímajících kamarádů..no to tě asi nezajímá.
Tak asi tak. Jsou to sice jen moje kecy, ale nečekala jsem, že se tak rozepíšu. T

31.03.2008 22:08:00 | Fuori dal mondoreagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí