Anotace: A že máme ten letošní máj HODNĚ "uplakaný" =) A já si tak říkala že ten májový deštík bude pro úrodu dobrý, a prdlajs.
Má hlava je jen velký klam
Nic nečekám, víc, než mám
Tehdejší strach nebyl nic,
O to se bojím víc a víc
Ve svých snech
Tajím dech
A marně čekám do svítání
Včerejší stopy
V dešti se kropí
V kaluži starých přání
"In this world what I can see
you don't love me. You'll never be.
We're slowly getting on
Alone, alone, alone..."
V skryté říši kluzkých hadů
Marně, marně vidím snahu
Zrada nikdy není jistá
Vím jen ze slov, co se chystá
Krotím slova
Kdo se jak chová
Skrývám zášť a nutím smích
Papírová
Křišťálová
Nejsem ani jedna z nich
"In this world what I can see
you don't love me. You'll never be.
We're slowly getting on
Alone, alone alone..."
Myslíš, Špáďo? Nezdá se mi to tak dobré, jak jsem chtěla, aby to dobré bylo.
20.05.2010 08:47:00 | myší královna
Píšeš podle mne pěkně a dobře.
Šťastná budeš. Určitě. /:) jen prosím neříkat, že by to bylo laciné.../
19.05.2010 23:19:00 | pamp_elka