Anotace: ___
jsi divoký proud řeky
vždycky tě poznám
nesplýváš s ostatními
jsi divoký proud řeky
myšlenky plují peřejemi
díváš se zase jinak
mezi řečí
posíláš mi jen tak
dvakrát pálenou slivovici
pomalu ochutnávám
všechny ty tajný sny
cos utopil
žalmy opilých motýlů
žalmy vypeckovaných těl v kvasu
pod dřevěným poklopem
nedýchat
neřesti co převaluju na jazyku
do kódu na řetězu
obrázek nahé madony
do ticha (soudku z) dubu
větve až k zemi
i v zimě větve až k zemi a na nich zlaté listí
Šílíš.