Anotace: ..
....V rozplétání hustých pramenů,v rozčesávání těch smím se
zjevuje vše jakoby dávné i dnešní.Prameny se vlní a narovnávají,napínají
a uvolňují,vše kolem pulsuje v podobném naladění k splétání do
blízkosti,která se usmívá v poddajnosti,chvějící se svou nepřetržitostí.
Tam se všechna podobenství vyjevují i všechny protiklady....nekonečné
ladění do lahodné slyšitelnosti......Ji.
13.11.2014 20:17:07 | jitoush