Anotace: může se stát tohle...
seděla jsem na terase se švagrovou, byla noc... popíjely jsme víno a kecaly ... zadívala jsem se na nebe a zakřičela dívej, vidíš to? něco padalo a svítilo a na konec se roztříštilo... to byla kometa, vidělas to?? stihla sis něco přát ptala jsem se jí naprosto bez dechu, viděla...
to byl okamžik...
nikdy ti to přání neřeknu, podotkla...
usmála jsem se, to bys taky nikdy neměla, aby se splnilo...
a ty? přála sis něco?
ani nevím, bylo to tak kouzelný a nečekaný, ale jo, asi přála
a řekneš? uculovala se
neřeknu.,,
urazila se:-) co ty si můžeš vlastně přát, procedila, ty máš všechno
objala jsem jí...
podezíravě na mě koukla
usmála jsem se ...
průchod zasvěcením do tajemství
ztráta a nalezení orientace
nejlepší zážitek co lze prožít
pokud by do Země narazila kometa
a vyvrátila všechno z pantů
postavila všechno vzhůru nohama
obrátila naruby
uměl bych se zorientovat
v hlubinách labyrintu
protože čím hlouběji se nořím
tím lépe znám směr
objala jsem jí ještě jednou, tak já si třeba přála pro tebe
usmála se...
dáš si ještě trochu vína? zeptala se
to víš, že jo...
a splní se to Eví, splní se mi to, co chci,?
já přeci nevím, co sis přála,
ale když tomu budeš věřit...
a dolila to víno
15.10.2016 02:15:57 | zelená víla
mám to podobně:) Díky za slova, co nemusí být jen Poezie ...
01.10.2016 21:35:15 | Ragnell
.......protože čím hlouběji se nořím
tím lépe znám směr..............dík za tu báseň......jsou to věci,který
mně nějak dodávají kuráž......Ji./úsměv/
...
01.10.2016 21:17:52 | jitoush