Anotace: se klidně zatmí...
ale nakonec jsou tím nejpůvabnějším okamžikem... přírodně, lidsky...
https://www.youtube.com/watch?v=_fbZiUd7SKA
08.04.2017 03:17:28 | zelená víla
...některá místa jsou temná a vyvěrá z nich zloba a vztek... velmi se mi líbí konec. ST. :-))
15.03.2017 03:18:04 | Iva Husárková
Já mám jedno takové místo v lese, je to kousek lesa, jdeš jenom po zelených kamenech a je černý, na jaře na těch kamenech kvetou malé bílé kytky, vždycky tam na mne padne takový divný pocit, jako by tam něco bylo...
14.03.2017 07:26:31 | Philogyny1