Anotace: je očím neviditelné
Šimpanzi mají DNA z 98,6 procent
jako lidé a dožívají se až šedesáti let
deset šimpanzů zastřelí jen proto
aby získali matku s mládětem
bude z něj miminko na hraní
mazlíček s křidélky
berušky sedmitečné
tak jedou páni tak jedou dámy a tak jedou Husaři
a po třech letech
z křídel opadají
všechny ty roztomilé tečky
byla to přece jen hračka
spotřební zboží
s datem expirace na obalu
nechápu
:-((
05.08.2017 03:11:32 | Iva Husárková
...teď zrovna před chvilkou jsem na DVTV poslouchala rozhovor
s člověkem,který proti nelegálnímu obchodu se zvířaty bojuje,sbírá
informace,točí dokumenty.Nevím,co by zpovykaní příjemci těchto
"živých hraček"říkali na to,když by jejich lidská mláďata byla dána
někomu jinému na hraní......ach ty odvrácené strany světa.....Ji.
04.08.2017 18:48:31 | jitoush