Anotace: ...
líbí se mi na mužích šediny pro mě jsi lev salonů jediný jediný konec překrásný ST :-))
30.09.2017 06:50:54 | Iva Husárková
Děkuji zdvořile
cítím v zátylku
límec bílé košile
na chvilku
to tam je vše unylé
Jsem poklonou dojat
chápu vaši dlani
do bílých rukaviček
tajemná mi paní
jak bych nebyl strýček
i když stříbro
počíná zdobit mou skráni
pro smilování
už dost
mlčeti zlato
po vzoru Jarkovského
se Vám klaní
Martin Kristián Kudláček
30.09.2017 13:50:28 | kudlankaW
vážený pane
po Vaší pokloně
má tvář se rdí
ó jak jste galantní
zvlášť když košile
bílé límec
Vaši mužnou šíji zdobí
bezpochyby
kdoví
po Vás ženy šílí
stříbro ve Vašich skráních
jemně rámujících tvář
jako byste nebyl ani strýček
držím se Vašich dlaních
bílých rukaviček
hebkých a jemných
mlčím už tedy
přejete-li si
jste příliš velkorysý
děkuji za Vaši přízeň
Kristiáne
zavřete oči totiž já
dnešní noc končí
krásný a pohodový den OOO***)))
01.10.2017 05:50:45 | Iva Husárková
Ó jak jedinečné a nadto milé
je zakoušet podobné kratochvíle
mějte paní sluncem prodchnut den
jsa vašimi slovy pohnut - rozechvěn
Martin Kristián
milec společnosti dam
dnes již emeritní
01.10.2017 08:53:12 | kudlankaW