zády...
zkoušeli udržet balanc
ve vodě
na kládě
a tak dali všanc
všechen svůj um
ale pak pochopili
že štěstí se chová vrtkavě
tak se jen tak
na chvíli přidrželi
na okamžik se vzepjali
gravitaci
a políbili se
zvláštní bylo
že když byli proti sobě
nezahlédli nitro
vlastně nevěděli
kam se dívat
tak se o sebe opřeli
zády
a možná ucítili
rytmus srdce
protože se rozesmáli
a nic dalšího už nepotřebovali
Přečteno 174x
Tipy 20
Poslední tipující: Špáďa, zelená víla, jitoush, šerý, Marten, Sonador, paradoxy, Iva Husárková, Vivien, Dreamy, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)