Anotace: ...
týýjo, tak to je hloubka ! díky -vím, cos chtěl říci
od mala hlásám, že pravda by měla být psaná na čele
než jsem pochopila, že je!
než jsem objevila podstatu vibrace / frenvence/rezonence/ zákona přitažlivosti
protože je jedno, že mluvíš, když vnitřně vibruješ něco jiného
a je jedno, že mlčíš - když se myšlenky dohadují
vesmír v danou milisekundu (a možná jiný údaj) - prostě okamžik
snímá, co z tebe proudí pro relevanci všeho - k čemu máš vyšší míru pozornosti
proto není důvod se s kýmkoli dohadovat - vše podstatné je zaznamenáno :)
17.09.2024 16:02:34 | šuměnka
mlčení může být i významné, tak mě napadá, jestli by mohlo být i vyznamenané:-) taky vzdorovité může bejt... nějak se nám to s ním komplikuje, sleduješ??? Tož ještě rychle dodatek...kam až se dá mlčení vysledovat???
Tvý dílko je skvělý, eni, moc ráda si vždycky přečtu.
27.05.2024 17:20:34 | cappuccinogirl