na hmatníku...
neodolala
a jen tak namátkou
stiskla
jednu ze strun
jsem tady
zaznělo
jak je to možné?
byla to jen teorie
co vás přimělo
dotknout se zrovna mě?
asi instinkt
vám se nikdy nestalo
že odložíte všechno to brnění
a necháte se unést
mlhovinami
stalo
ale nebylo to tím
že bych podlehl žádostivosti
co abychom spolu
zmizeli
nejsem si jistá
co tím chcete říci
ale to není důležité
nuže
pojďme se ztratit
a prostě se uvelebila
na mém rameni
Přečteno 122x
Tipy 23
Poslední tipující: Vendina, mapato, Alala, RadekČ, Chane, jort1, Emani, jitoush, Marten, Anfádis, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)