Anotace: ...
řekla: "..musíte skočit
- abyste nebyl zaskočen.."
neb podivnosti vyšity jsou v očích
a pro odraz je připravený třmen
05.09.2024 12:31:06 | šuměnka
Vtáhla mě Jiří... toto je tvá stará krásná procítěná klasika s inteligencí a mistrovstvím... takové texty od tebe mě baví:).
Mám tě ráda... mám tě ráda? Má mě rad. Má mě rád?? 3 slova která dávají smysl nádrž bytí...
Ta jež se ukáže pokud to sama chce? Ta jenž pokládá otázky které jsme již slyšeli a rozechvění nás do morku kosti? Ta po které se patrá je budoucnost;)?
14.06.2024 12:10:14 | Malá mořská víla
Ech ty...a takovou větu ty nabídneš závěrem... zatra, v srdci srovnám, duše ví... ale mozek mi dnes díky tobě bude dělat těžkou hlavu:-)))
Ne, Eni, skvěle jsi... skvělý jsi...jdu si na ccino, bez něj to nedám:-)))*
10.06.2024 10:54:50 | cappuccinogirl