Anotace: pro...on ví. promiň, že ti to stále všechno ztěžuju..
možná ne tenkrát. třeba včera malinko jo, aspoň na tak dlouho, abych si mohla večer užít. bohužel ne na dost dlouho, abych byla šťastná...
11.02.2009 07:36:00 | bellis perennis
Vodka ho ale nikdy nezhasila, vzpomínej...
BOT: PIJ. Jak příznačné...
10.02.2009 22:04:00 | Bůchví...