Anotace: ...
Hmm... saddova umí být hodná! Toho si važ :o) Víš... když to nezkusíš, tak to nezjistíš.
10.04.2009 20:52:00 | Bůchví...
hodne zacatecnicky.. tak to na mne pusobi.. citim z toho snahu o rym, misty az prilisnou, ale verim, jsem zastancem toho, ze opakovani je matkou moudrosti, tak pis pis a ono to nejak dopadne...
05.04.2009 19:39:00 | saddova