...smutný, ale co bejvávalo by...dneska není...to znám...;-)nebaví mě už ani snění...
28.06.2022 17:57:21 | Marten
Vždy o něco méně očekávat a o to více se radovat.
Lépe od iluzí odvedeni, nežli zůstat podvedeni.
Nechat tolerantně život dít se. Vše se děje jak má. Ale to neznamená, že podle zásluh, kterými se člověk obhajuje. Štěstí a lásku nehledat na nebeském Sociálním uřadu. Ale v naší aktivitě, víře a charakteru. To je asi jediný vztřícný počin, který pro štěstí - co jako "jen" lidé, můžeme udělat. A poté kdesi štěstěno Staň se!
Zajímavý mužský běh mysli, pro mě obsahu zkrze uvěřitelným. Pěkné dílko*
28.06.2022 15:09:24 | šerý
Je krásná, lidská, smyslu života plná. Čekat na slunce může znamenat promarnit občasná zatažení, i ta, v parném létu, darem.
28.06.2022 09:25:24 | Vivien
Přestat s tímhle pomněnkovým psaním by byla veeeliká chyba, ať je teplo nebo zima :-). Rádi Tě čteme, tak šup napsat další:-)
28.06.2022 07:13:57 | CULIKATÁ
… napsat další... to není přece úplně jednoduché... když je člověk po nějakém zklamání, rozchodu, atd... aby začal další seznamování... to u mě nějaký čas trvá, a můžu Ti říct, že s určitým časem se mi to mění, třeba v mládí jsem si z toho nic nedělal,
ale v pozdějším věku jsem to začal nějak víc prožívat... takže tak... a rádi Tě čteme..
to mě tam čteš Ty a asi i pes...?u toho se usmívám, ale myslím, že jsem napsal ažaž za ta léta, já vím, Ty jsi mě četla i dříve před lety a tak moc děkuji, protože to se mnou vydržet to je už na pěknou chvíli života...
a ta nelinka haf haf haf:) je tedy se mnou, takže zdravíme
29.06.2022 02:00:16 | J's ..