Anotace: .. no tohle mne jen tak napadlo, tak to sem dávam, bud to smazu nebo ne, Bůh ví..:-)
Koukám, že se mnohé změnilo a dle mého názoru k lepšímu:)... tohle se mi vskutku líbí... "palec nahoru" :)
27.02.2009 15:07:00 | Šerák
Překonáváš se :-) Takových zbabělců je tu většina. Jako ne na Literu, ale všude! Co si nalhávám, taky jím jsem...záleží na tom, jestli zbabělce dělají jen zbabělé činy nebo i další okolnosti!
27.02.2009 14:23:00 | Chancer