Anotace: Je sedm hodin ráno, a je to právě půl hodiny co si pro mého bratra přijela sanitka. Je mu sedm. Teprve. A já se teď sbalím, sednu na autobus a pojedu do školy...
Moc krásně napsané. Doufám že vše dobře dopadne. Tvůj bratříček má štestí že má takovou sestřičku a ty si o něm myslíš určitě to samé. :) Dobře vím že mě má sestra taky leze na nervy, ale nevyměnila bych za nic na světě! Hodně štěstí! :)
23.03.2009 15:37:00 | Anne Leyyd
Tomu mému mladšímu bjáchovi je též sedm, takže chápu "o) a tím kompem to máme podobně, až na to, že se spíš přetahujem:-D Ale etě mám jako přivážek,staršího..
20.03.2009 15:38:00 | kikis
... ST, a pokuď to neni "jen" básnička, tak ať brzy přiběhne zdravý a veselý.
20.03.2009 10:57:00 | Kapka