Anotace: Já nechci Toho a Ten nechce mě. Tamti se natáčejí v posteli a Ti jsou natáčeni. Včera mě napadlo, že něco jako láska nejspíš nefunguje. Možná chyba v Matrixu.
uzasne rymy,najradsej by som si ju precitala nahlas :)
laska je pochybne podnikanie,nikdy nevies,ci ta tvoj (obchodny) partner nezradi
ale vo svojej cistej platonickej podobe je krasna :)
12.02.2009 20:40:00 | Terulienka
Ona totiž ta láska ve své čisté podobě se vyskytuje tak nějak pořád míň...Asi tohle jsem tím chtěla říct.
10.02.2009 15:19:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
To je vážně podivná akciovka, ta láska...skěle zpracované myšlenky, co se i mi honí hlavou :o)
10.02.2009 15:09:00 | kikis
Láska? To je fakt riskantní s.r.óčko, víc firem zkrachuje, než se udrží nad vodou. :-)
10.02.2009 10:51:00 | Aťan
...ale jo,láska funguje,ale ve své holé podstatě,bez sexu,majetnických pocitů,vychloubání a ideologie ;-)
09.02.2009 22:24:00 | WAYWARD