Anotace: Dneska jsem měla možnost jí říct, všechno... ale nešlo to.
Sbírka: Click the pause
to je neuvěřtelné, protože se mi to hrozně dobře čte a hrozně se mi to líbí.
23.05.2009 20:16:00 | tenflipskáj dysfunkt
Tón té básně je dost takový ten naivní, dětský, smutný, vyčítavě-drzý, říkankový, čítankový, proti-dospělácký.
21.05.2009 20:29:00 | ludmil
pravda, možná bys mohla objet ten svět za nějakou dobu znova...uvidíš, jak se změnil:)
19.05.2009 23:11:00 | Squat_the_world